Hadisen | Koncernen
21661
page-template-default,page,page-id-21661,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22557

 

 

 

Vår vision

Mångfald som självklarhet

Det sägs att med fem färger kan man blanda fler nyanser än vad ögat kan uppfatta. Och det är så vi ser på mångfald. Genom blandning uppstår något nytt och spännande som ingen kunnat förvänta sig eller beräkna. När människor ifrån olika länder och med olika bakgrund träffas och samarbetar uppstår en positiv och kreativ kraft.

I Hadisen tar vi vara på denna kraft genom att sammankoppla den med företagande och sysslofullhet när vi bygger nya företag.

Affärsområden

Hadisen har utvecklats från att 2006 varit ett mindre bolag renodlat inom vård till att idag vara en koncern som erbjuder ett brett spektra av omsorgstjänster inom personlig assistans samt individ- och familjeomsorg.

Bolagen inom koncernen är baserade i Sverige, privatägda och utan marknadsdrivna vinstintressen. Detta möjliggör idédrivenhet med korta beslutsled där fokus inte behöver läggas vid kortsiktig monetär vinst.

 

Håll kontakten med oss

Finns du på Facebook, Twitter eller LinkedIn? Du kanske använder alla tre? Det gör vi också! Möt, följ och samtala med oss i våra övriga digitala kanaler i vilka vi vill berätta och engagera kring hur vi är med och bygger morgondagens Sverige.

Facebook

Följ oss

Twitter

Följ oss

LinkedIn

Följ oss

Instagram

Följ oss